Veel prijzen voor ruiters van De Heideruiters

0
10

HARKEMA – De Heideruiters in Harkema hebben een goede week achter de rug. Ammarens van der Wal deed woensdag mee in IJsselmuiden in de klasse M1 met haar pony Cassidy waar ze won met een score van 191 punten. Dineke Veenstra startte zaterdag in Norg, waar ze de klasse B met 183 punten won. In de tweede proef haalde ze een tweede prijs met 182 punten. Ammarens van der Wal startte zaterdag in Franeker en wist wederom te winnen met 192 punten. Zondag was er een dressuurwedstrijd in Burgum. Tia van der Ploeg deed mee met haar pony Parel in de categorie B-dressuur, waar ze in beide proeven de eerste prijs haalde met respectievelijk 186 en 185 punten. Ook de springruiters hadden een fijne week. Bij Indoor Staphorst haalde Hoke Bakker twee keer de eerste prijs in de klasse Z. Haar zusje Henrica wist op hetzelfde concours een derde prijs in de wacht te slepen. Mattie van der Tuin haalde een fraaie tweede prijs in de klasse L.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here