Vrijwilligers gezocht voor productie film De Kerstvloed

0
21

STREEK – Stichting Soufflee produceert tussen november 2014 en maart 2015 een historische speelfilm over een voor Groningen belangrijke gebeurtenis: de Kerstvloed van 1717. Scriptschrijver en regisseur Nico van der Wijk en filmmaker Willem Kroon vertellen het verhaal van de laatste grote overstroming die Noord-Nederland gekend heeft en aan ruim 2.200 mensen het leven kostte. Duizenden huizen werden verwoest en veel vee kwam om. De Zweedse held Thomas van Seeratt leidde de Groningers door de crisis en versterkte de dijken. De casting is inmiddels rond en in november wordt er gestart met draaien, op verschillende locaties in de provincie Groningen. De organisatie is op zoek naar nog enkele vrijwilligers. Zo is de stichting op zoek naar ervaren kostuummakers, researchers props, een productieassistent, kleedsters, setdressers, opbouwers, in- en uitpakkers, sjouwers, runners en gastheren/gastvrouwen voor de acteurs. Wie graag een bijdrage wil leveren aan de film wordt verzocht een mail te sturen met daarin kort de contactgevens, informatie over jezelf en ervaring naar kerstvloed@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here