Weer fit in de winter in Oldehove

0
24

OLDEHOVE – In de maanden november, december en januari biedt C.S.O. weer een cursus winterfit aan. De lessen zullen wederom op donderdagochtend van 9 tot 10 uur plaatsvinden in sporthal De Kooi te Oldehove onder leiding van Klaske Dieleman en Hilda Jager. De cursus is met name bedoeld voor 40-plussers die graag in beweging willen blijven.
Indien nodig worden de oefeningen per individu aangepast en meestal wordt er geëindigd met een gezamenlijk balspel. Gezelligheid staat voorop! Aanmelden kan via www.csooldehove.jimdo.com of door gewoon langs te komen vanaf donderdag 6 november. Op zaterdagmorgen 25 oktober vindt daarnaast de jaarlijkse huis aan huis koekactie plaats in Oldehove. Naast suikerkoeken van bakker Smit uit Kommerzijl worden deze keer ook eierkoeken aan de man gebracht.
De opbrengst zal besteed worden aan nieuwe materialen voor de winterfitters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here