Wisselbeker gaat van Maas naar WSBF

0
72
Buitenpost - wisselbekertoernooi

BUITENPOST – Op zaterdag 11 oktober vond het wisselbekertoernooi turnen plaats in de Buitenposter sporthal ‘De Houtmoune’. Turnvereniging Maas wist vorig jaar dit toernooi te winnen en was daarom de organiserende vereniging. Zeven turnverenigingen met in totaal 300 deelnemers hebben de hele dag tegen elkaar gestreden in diverse categorieën, van de ‘fun’ tot de senioren C klasse. Uiteindelijk had WSBF uit Surhuisterveen de hoogste gemiddelde score en was daarmee winnaar van het toernooi. Maas eindigde dit jaar op een verdienstelijke vijfde plaats. Binnen de diverse categorieën heeft Maas een aantal prijzen binnengesleept: Isabella Mei (1 – 7jaar F3), Rikst Femke Holtrop (1 – 9 jaar F2), Froukje Fenna Agema (1 – 8 jaar F3), Talita vd Heide (1 – 9 jaar F1), Stefano Campos (1 – 9 jaar F3), Lisanne de Jong (3de – 7 jaar 12), Hanne Pilat (1ste – instap 12), Mayke Anje Holtrop (3de – instap 11), Kritina de Cock, Mayke Faber, Mirthe vd Woude (resp. 1, 2 en 3 – Jeugd 1 D3), Fenna de Weger (2de – pup2 D3) en Dyanne Kloosterman (1ste – pup2 D2).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here