Zuidhorn maakt zich weer sterk voor Serious Request

0
11
Zuidhorn - serious request

ZUIDHORN – Vorig jaar hebben verschillende partijen in Zuidhorn zich sterk gemaakt voor Serious Request, de jaarlijkse geldinzamelactie van radiostation 3FM voor het Rode Kruis. Op initiatief van de PKN kerken in samenwerking met SWgZ werd er ruim €11.500,- ingezameld door onder andere een grote wandelactie in het park van Zuidhorn. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Dit jaar wordt er van vrijdagmiddag 19 december 16.00 uur tot zaterdagmiddag 16.00 uur wederom een wandelestafette gehouden in het Johan Smit park in Zuidhorn. Teams laten zich sponsoren om 24 uur lang continu hun estafettestokje in beweging te houden. Bezoekers kunnen meewandelen, genieten van een hapje en een drankje en het entertainment programma. Verschillende verenigingen hebben hun toezegging gedaan om belangeloos mee te doen. De kerngroep nodigt een ieder uit om met een eigen actie of idee aan te sluiten bij het evenemententerrein in het park. Wie een actie houdt op school of een sportvereniging of met een bedrijf een actie houdt, wordt gevraagd contact op te nemen met de kerngroep. Mogelijk is er een mogelijkheid om met de actie aan te sluiten. Wie niet helemaal naar Haarlem wil om het ingezamelde geld aan te bieden kan dit ook in de dropbox van Zuidhorn doen, namens Zuidhorn zal het geld dan middels een cheque naar Haarlem worden gebracht. Mail voor meer informatie naar seriousrequestzuidhorn@gmail.com of bel met Bart Brands Buys 0594-528940.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here