Zumba Pink Party bij Fit-Now! voor Pink Ribbon

0
9

GROOTEGAST – Op zaterdag 25 oktober opent Fit-Now! in Grootegast (voorheen Fitnesscentrum Boost) voor alle belangstellenden de deuren voor een Zumba Pink Party; een Zumbamiddag die geheel in het teken staat van oktobermaand – borstkankermaand. Tijdens deze middag zullen de instructrices Deborah, Dettha, Jantien en Janny tijdens een Zumbamarathon proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Pink Ribbon. De middag zal plaatsvinden van 14.00 tot 17.00 uur. Een op de zeven vrouwen krijgt borstkanker en het is doodsoorzaak nummer één bij vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Omdat er veel aandacht nodig is voor de juiste behandeling en optimale begeleiding van patiënten financiert Pink Ribbon wetenschappelijk onderzoeken en psychosociale projecten. Een goede reden om zaterdagmiddag 25 oktober mee te doen met de Zumba Pink Party bij Fit-Now! aan de Legolaan 1a in grootegast. Iedereen die Zumba beoefent of dit eens wil proberen is welkom. Entree is gratis, maar er wordt wel een donatie gevraagd. Degene die het grootste bedrag weet te doneren door middel van sponsoring van familie en vrienden sleept een maand gratis sporten met Fit-Now! in de wacht. Deelnemers worden gevraagd zoveel mogelijk roze aan te trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here