Afronding centrum met groot kunstwerk

0
12
Zuidhorn Poort Overtuinen VP

ZUIDHORN – Onder grote belangstelling werd zaterdag in Zuidhorn op het plein Overtuinen een groot kunstwerk onthuld door wethouder Henk Bakker en gedeputeerde William Moorlag. Het kunstwerk is een schenking aan de gemeente Zuidhorn van Cruiming Architectuur en Ontwikkeling wegens haar vijfenveertigjarig bestaan. Het kunstwerk is gemaakt door kunstenaar Ronald A. Westerhuis uit Zwolle. De Stichting Uit de Kunst organiseerde vanwege de onthulling van het kunstwerk een workshop kunst maken uit speksteen voor kinderen. De kinderen hadden de opdracht gekregen een kunstwerk te maken aan de hand van de vraag: ‘Als jij een kunstwerk zou mogen maken voor dit plein, hoe zou dat er dan uit komen te zien?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here