Auto’s weer schoon voor kliniek in Zambia

0
13
surhuisterveen autowassen 1

SURHUISTERVEEN – Vijf dames van World Servants Doezum/Surhuisterveen zullen de komende tijd iedere laatste zaterdag van de maand samen met hulp van vrienden en familie op het terrein bij Formido auto’s wassen voor het project wat zij gaan doen met World Servants. De vijf dames,  Else van Dijk, Wianna Vrieswijk, Jitske van der Wijk, Reina Brouwer en Emma de Haan, gaan in de zomer van 2015 naar Zambia om daar te bouwen aan een kliniek. Om dit te kunnen bekostigen is 12.500 euro nodig. Tijdens het 50Plus Event en de eerste autowasactie hebben de meiden een begin kunnen maken met het genereren van sponsorgelden.

surhuisterveen autowassen 2 surhuisterveen autowassen 3 surhuisterveen autowassen 4 surhuisterveen autowassen 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here