CDA wil visie voor Blote Voetenpad

0
8

OPENDE – Er moet een visie komen voor de toekomst van het Blote Voetenpad nu het toerisme steeds verder aantrekt, dat vindt het Grootegaster CDA. “Het is de beste attractie in de regio en het is zeker geen schande dat we net hebben verloren van de Efteling,” zei Hielke Westra.
“We willen nu graag weten of er een totale visie is, die kan aansluiten op de wensen van ondernemers en omwonenden.” Wethouder Mark de Haan (CU) vertelde dat enkele ondernemers nu aan een visie werken. “Als gemeente mogen we trots op het Blote Voetenpad zijn, maar ieder succes heeft zijn keerzijde. Er waren wat problemen met omwonenden, die ook wel enigszins te volgen waren. We zijn nu bezig met een oplossing. Het idee is om het pad eerder te laten ombuigen, waarna men naar een nieuwe parkeerplaats kan lopen. De omwonenden zijn daar blij mee.” Begin volgend jaar moet het complete plan gepresenteerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here