De Kerstwinkel op tv

0
49
Twijzel - kerkwinkel

TWIJZEL – SBS6 komt donderdag opnames maken bij De Kerstwinkel in Twijzel voor het programma Mijn Lifestyle. Het programma heeft voor De Kerstwinkel gekozen omdat ze opvallen met hun vernieuwende kijk op kerstverlichting. . ‘Er is veel vraag naar kwalitatieve, professionele en gecertificeerde kerstverlichting. De meeste kerstverlichting van ons is koppelbaar en leverbaar in verschillende kleuren en zelfs verschillende rubberen snoeren. Ook voor het uitlichten van gebouwen, een complete winkelstraat in de kerstsfeer of een gigantische kerstboom kunnen klanten bij De Kerstwinkel terecht’, vertelt eigenaar Rients Faber. Tijdens de opnames zal ook de grote beukenboom met duizenden lichtjes officieel wordt ontstoken. De TV-uitzendingen worden uitgezonden op zondag 9 november 15.30 uur en zaterdag 15 november om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here