Flashmob door De Borgstee als start van muziekonderwijs

0
12
Grijpskerk - filmpje start muziekjaar 1

GRIJPSKERK – Kinderen van groep 6 van CBS De Borgstee in Grijpskerk krijgen de komende zestien weken muziekles op school. Vrijdagochtend werd daar op feestelijke wijze een begin mee gemaakt.
De muziekdocenten van Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier verrasten de kinderen met een flashmob over het plein en door de school. Als in het sprookje de Rattenvanger van Hamelen liepen de kinderen achter de muzikanten aan door de school. De komende zestien weken krijgen de kinderen in carrouselvorm muziekles. De leerlingen krijgen het instrument mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Na vier weken wordt er gewisseld van instrument. Behalve de lessen voor de leerlingen, krijgen de leerkrachten deskundigheidsbevordering in verschillende muziekworkshops.

Grijpskerk - filmpje start muziekjaar 2 Grijpskerk - filmpje start muziekjaar 3 Grijpskerk - start muziekjaar 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here