KWF-bestuur Achtkarspelen zoekt bestuursleden

0
5

ACHTKARSPELEN – Ruim 390 collectanten in de gemeente Achtkarspelen zetten zich jaarlijks in voor de KWF-Kankerbestrijding. Nu nog wordt dit vrijwilligerswerk georganiseerd vanuit 11 afzonderlijke dorpen in de gemeente, straks gebeurt dat binnen één overkoepelend KWF-bestuur in Achtkarspelen. De KWF wil de vrijwilligersafdelingen gemeentelijk organiseren en in aantal terug te brengen van 1600 naar ongeveer 420. Hiermee wil het KWF kosten besparen en de collectanten beter in beeld brengen. Om het werk van KWF in Achtkarspelen te kunnen voortzetten, zijn dringend bestuursleden nodig die het nieuwe bestuur vorm gaan geven. Wie zich in wil zetten voor de KWF Kankerbestrijding en geïnteresseerd is in een bestuursfunctie, kan contact opnemen met  Ettje Wassenaar – Stienstra, 06-53329001 EWassenaar@kwf.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here