Mario

0
40
Mario

STREEK – De zestienjarige Italiaanse Mario verblijft sinds 18 augustus voor een uitwisseling in Nederland. Met het High School programma van Travel Active maakt hij een schooljaar lang kennis met het Nederlandse gezinsleven en ervaart zo de Nederlandse cultuur.
Bij het huidige gastgezin kan Mario echter niet het hele schooljaar blijven, en daarom is Travel Active op zoek naar een gezin in Groningen dat Mario tot de volgende zomervakantie in huis wil nemen. ‘Mijn interesses liggen bij sportieve activiteiten zoals zwemmen, joggen, snorkelen en skiën. Ik lees graag over de geschiedenis van oorlogen in het verleden en over welke technieken ze toen allemaal gebruikten.
Mijn droom is om later astronaut te worden bij de ESA’, aldus Mario. Buitenlandse studenten die het High School Holland programma volgen gaan naar een reguliere middelbare school in Groningen. Tijdens het verblijf in Nederland staan studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regiocoördinator van Travel Active. Wie Mario in huis wil nemen wordt verzocht contact op te nemen met Travel Active via 0478-551900 of highschoolholland@travelactive.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here