Natuurwerkdag op het Blote Voetenpad

0
24
opende blote voetenpad ivn

OPENDE – ‘Kom jij op zaterdag 1 november ook naar de Natuurwerkdag?’ luidt de oproep van IVN afdeling Grootegast. ‘We gaan aan de slag bij het Blôde Fuottenpaad. Na een prachtig ‘blotevoetenseizoen’ moet het pad opgeknapt worden. Ook op de graslandjes naast het pad is genoeg te doen. Om volgend voorjaar weer volop te genieten van de bloemen, gaan we daar maaien en het maaisel afvoeren. Daarbij kunnen we jullie hulp gebruiken.
Heb je al vaak van het Blôde Fuottenpaad en de omgeving genoten, dan is dit de kans om bij te dragen aan het gebied’, vertelt Herman Woltjer van IVN Grootegast. De Natuurwerkdag vindt plaats op 1 november van 10.00 tot 15.30 uur. De start is bij Staatsbosbeheer, Peebos 1a in Opende. Het is verstandig om laarzen mee te nemen en voor een lunch wordt gezorgd. Tijdens de lunch zullen gedeputeerde Staghouwer en de directeur van Landschapsbeheer Groningen aanwezig zijn. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en een drankje. Aanmelden kan via www.natuurwerkdag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here