Raad wil meer opties voor school Leens

0
5

LEENS – Raadsleden in De Marne willen iets te kiezen hebben als het gaat om de locatie van de nieuwe school in Leens. Ze stemmen dan ook niet zomaar in met het plaatsen van de school in het gemeentehuis. Dat werd dinsdag duidelijk toen de raad de plannen van wethouder Mariëtte de Visser besprak. Raadsleden wil dat beter onderzocht wordt of de locatie van het gemeentehuis wel verkeersveilig is. Daarnaast wil de VVD graag dat er gekeken wordt naar de Beatrixstraat, waar ook een aantal woningen gesloopt worden. Mädi Cleerdin (PvdA): “We moeten niet met een tunnelvisie naar de plannen kijken.” De Visser zei toe opnieuw naar alle opties te zullen kijken. “Het is enorm van belang dat we voortgang boeken,” zei ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here