Schuif aan bij dialoogtafels in Achtkarspelen

0
12

ACHTKARSPELEN – Op vrijdag 7 november vindt in Achtkarspelen de Dag van de Dialoog plaats op verschillende locaties. Er worden diverse dialoogtafels georganiseerd. Aan een dialoogtafel gaan inwoners, onder deskundige begeleiding, in gesprek met elkaar. Dialoog is geen discussie of gebat, maar het in wederzijds respect delen van persoonlijke ervaringen, dromen, verhalen en ideeën. Het thema is dit jaar ‘Me thuis voelen’. Deelnemen is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het doel is meer verbinding en elkaar leren kennen. Wethouder Gerda Postma zal om 9.30 bij lokaal 11 in Gerkesklooster het eerste dialoog openen. De overige dialoogtafels zijn om 9.30-12.00 in het gemeentehuis in Buitenpost, 13.30-16.00 de Herberg van Stroobos, 14.30-17.00 Rabobank in Surhuisterveen en 19.30-22.00 dorpshuis Rehoboth in Gerkesklooster-Stroobos. Neem voor meer informatie contact op met Martje Schuring, 0611927323 of achtkarspelen@fryslanindialoog.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here