Verdienstelijk weekend voor de Heideruiters

0
10
Harkema - heideruiters

HARKEMA – Tijdens Indoor Gorredijk wist Jayda Kailola van de Heideruiters in Harkema in de klasse L de eerste prijs te winnen. Ook kreeg ze een prijs voor de beste combinatie omdat ze de snelste rondetijden neer wist te zetten. Amarens van der Wal heeft zich het afgelopen weekend door de voorrondes geworsteld van de Mac Rider Cup. Dit toernooi vond plaats in Assen. Amarens wist zich met haar pony Cassidy te plaatsen voor de finale van 15 november. Tia van der Ploeg deed zondag mee met een wedstrijd in Oentsjerk. Hier won ze in de eerste proef de derde prijs met 182 punten. De tweede proef met haar pony Parel was goed voor een tweede prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here