Vrijwilligers organiseren spannende spokentocht

0
9
niekerk vrijwilligers spooktocht

NIEKERK – Een groepje enthousiaste vrijwilligers organiseert geregeld in De Smidse leuke activiteiten voor de kinderen van de basisschool. De eerste activiteit van het nieuwe seizoen is de Spokentocht van aankomende zaterdag. Kinderen van de groepen 7 en 8 kunnen hier aan meedoen onder begeleiding van een ouder. Vanaf 18.30 is het griezelen geblazen in en om Niekerk. Opgeven kan via Bregina Hoek of Geertje de Vries of via de Facebookpagina van Smidse Crea. Vanwege de spokentocht gaat de maandelijkse Frisdisc niet door. De vrijwilligers hebben voor het komende seizoen al meer leuke activiteiten in de agenda staan. Op 5 november is er van 14.00 tot 15.30 uur minidisco voor de peuters en de groepen 1, 2 en 3. Op 19 november wordt er van 14.00 tot 16.00 uur weer een creamiddag gehouden voor de groepen 1 tot en met 8. Op 3 december is er Sinterklaasdisco voor de groepen 1 tot en met 6 van 14.00 – 16.00 uur en de laatste activiteit is op 20 december: een heuse beachparty voor de groepen 7 en 8 van 19.00 tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here