Zitzak voor winnares uit Oldekerk

0
13
Grootegast - winnares bibliotheek

GROOTEGAST – Met een grote glimlach op haar gezicht nam Nadia samen met haar moeder mevrouw Vedder-Hoeksema uit Oldekerk woensdagmiddag in de bibliotheek in Grootegast een zitzak in ontvangst. De moeder van Nadia had meegedaan aan een prijsvraag in het door de Bibliotheek uitgegeven magazine ‘Lees!’ voor ouders van kinderen van 0 tot 6 jaar. In deze eenmalige uitgave staan tips over voorlezen aan en voor jongen kinderen. Uit de ruim tachtig inzendingen werd mevrouw Vedder-Hoeksema als winnares gekozen. Voorheen was zij lid van de bibliotheek in Oldekerk, maar sinds deze uit het dorp verdwenen is komt zij in Grootegast bij de bibliotheek. Onder alle deelnemers zijn daarnaast nog eens tien prentenboeken verloot. De winnaars daarvan krijgen deze thuisgestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here