Houtstookdagen in Winsum

0
78
Streek - houtstookdagen

WINSUM – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 november worden bij Kachelkoning.nl in Winsum de Houtstookdagen georganiseerd. Een ieder kan zich dan laten informeren over houtkachels, cv-houtkachels, werkplaatskachels en pelletkachels. Ook worden houtvergassers en buffervaten voor grotere panden gepresenteerd. Nieuw is het assortiment van het Franse merk Chazelles. Huiseigenaren van negen gemeenten met aardbevingsschade kunnen vanaf 6 november een vergoeding aanvragen voor energiebesparende maatregels, oplopend tot 4000 euro. Onder deze regeling vallen ook HR cv-houtkachels en HR-houtvergassers. Dit gaat alleen om huiseigenaren bij wie de NAM een schade heeft vastgesteld van minimaal 1000 euro. Kijk voor meer informatie op Kachelkoning.nl of kom langs tijdens de Houtstookdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here