BSO-kinderen gaan koken met insecten

0
6

ZUIDHORN – Kinderen van SKSG Woeste Willem in Zuidhorn gaan vandaag hapjes bereiden met insecten. Deze activiteit wordt gedaan in het kader van de kookweek die van 24 tot en met 28 november gehouden wordt op alle locaties van buitenschoolse opvang SKSG in het Westerkwartier en stad Groningen. Op de maandag, dinsdag en donderdag worden op de locaties kleinschalige hapjes bereid voor ouders en andere familieleden. Op woensdag en vrijdag pakken de kinderen uit door met grote groepen in grote keukens respectievelijk tapas te bereiden en taarten te bakken. De BSO-kinderen van SKSG Woeste Willem kwamen met het initiatief om geen vlees, vis of groenten te koken, maar met insecten. Alhoewel de leidsters niet zo enthousiast waren over dit idee hebben de vier- tot twaalfjarigen er enorm veel zin in. Ouders kunnen ’s middags proeven van de meelwormtaart en sprinkhanenkoekjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here