‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’

0
22
Zuidhorn intocht sinterklaas-3

ZUIDHORN/GROOTEGAST – Niet alleen Grootegast werd zaterdag vereerd met een bezoekje van Sint Nicolaas. De grote kindervriend ging ook naar andere dorpen in de regio. Ook in Zuidhorn werd de goedheiligman groots onthaald door burgemeester Bert Swart. Een paar mooie foto’s van de intochten in de regio.

  Zuidhorn intocht sinterklaas-4 Zuidhorn intocht sinterklaas-5 Zuidhorn intocht sinterklaas-6 Zuidhorn intocht sinterklaas-7 Zuidhorn intocht sinterklaas-8 Zuidhorn intocht sinterklaas-9 Zuidhorn intocht sinterklaas-10 Zuidhorn intocht sinterklaas-11 Zuidhorn intocht sinterklaas-12 Zuidhorn intocht sinterklaas-13 Zuidhorn intocht sinterklaas-14 Zuidhorn intocht sinterklaas-15 Zuidhorn intocht sinterklaas-16 Zuidhorn intocht sinterklaas-17 Zuidhorn intocht sinterklaas-18 Zuidhorn intocht sinterklaas-19 Zuidhorn intocht sinterklaas-20 Zuidhorn intocht sinterklaas-21 Zuidhorn intocht sinterklaas-22 Zuidhorn intocht sinterklaas-23 Zuidhorn intocht sinterklaas-24 Zuidhorn intocht sinterklaas-25

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here