Sunny’s Fashion opent deuren in Grootegast

0
163
sunny-fashion

GROOTEGAST – Afgelopen woensdag opende Sunny’s Fashion de deuren aan de Hoofdstraat 108 in Grootegast, waar voorheen Bij Zwaantje in gevestigd was. Met de komst van de nieuwe dames- en meidenmodezaak heeft Grootegast nu voor iedere leeftijd en iedere portemonnee iets te bieden. Sunny’s Fashion biedt onder andere kleding, tassen, accessoires, lingerie en make-up. De mode valt te omschrijven als een tikkeltje eigenwijs en gedurfd. De mode is vaak vernieuwend. ‘Het assortiment komt uit het buitenland en wordt vaak vernieuwd. Daarnaast kopen we van ieder kledingstuk maar een paar items in, zodat je zeker weet dat niet iedereen in dezelfde kleding loopt’. Sunny’s Fashion richt zich op de jonge en jeugdige vrouw. Binnenkort zal er ook meer kleding zijn voor meisjes in de basisschoolleeftijd. Sunny’s Fashion is ook te vinden op Facebook, waar zo nu en dan nieuwe acties op komen te staan. Kijk op facebook.com/sunnysfashion.eu en www.sunnysfashion.eu.