Basisschoolleerlingen leggen verkeersexamens af

0
6
Ulrum - verkeersexamen 1

Ulrum - verkeersexamen 2 Ulrum - verkeersexamen 3 Ulrum - verkeersexamen 4 ULRUM – 89 leerlingen van de groepen 7 en 8 van de scholen in Zoutkamp, Ulrum en Kloosterburen legden donderdag hun praktijkverkeersexamen af in Ulrum. Twee weken eerder hadden de leerlingen hun theorie-examen gedaan. Lang niet iedereen behaalde hierbij het gewenste resultaat. 22 van de 89 leerlingen zijn genoodzaakt nog een herexamen te maken. Het praktijkexamen waren de kinderen beter op voorbereid. Eén voor één moesten de kinderen een route afleggen door Ulrum en zich daar zo goed mogelijk aan de verkeersregels houden. Opa’s en oma’s zaten op elf verschillende plaatsen in het dorp toe te kijken of de kinderen zich aan deze regels hielden. Voorafgaand aan de test controleerde de politie de fietsen van de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here