Benefietwedstrijd VV Zeester – Noordelijke Artiesten Team

0
18

ZOUTKAMP – Op zondag 10 mei organiseert VV Zeester een bijzondere benefietwedstrijd. Het zondagteam van VV Zeester zal het opnemen tegen artiesten uit de drie noordelijke provincies. Dit team bestaat uit Robin Mink, Arjan Venema, Calvin, Be Dilling, Kris Jager, Grutte Geart, Klaus, Chris de Roo, Arjan Togolucky, Jan Johannes, Rene Karst, Eltjo van Wijk, Jan Warringa, Burdy en Stevan Bloema. Ook de artiesten Evert Baptist, Fokko Kramer, Sijtse Scheeringa, Rodney Elzer en Erwin en Deborah zullen hun medewerking verlenen aan de benefietwedstrijd, onder andere als grensrechter van de wedstrijd. Met de wedstrijd wil VV Zeester en het artiestenteam geld ophalen voor het Brandwonden Centrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen. De wedstrijd gaat om 14.00 uur van start op Sportpark Toercamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here