Daverend succes voor de haven van Lauwersoog

0
7
Lauwersoog - dag van de garnaal (1)

Lauwersoog - dag van de garnaal (2) Lauwersoog - dag van de garnaal (3) Lauwersoog - dag van de garnaal (5) Lauwersoog - dag van de garnaal (6) Lauwersoog - dag van de garnaal (7) Lauwersoog - dag van de garnaal (8) Lauwersoog - dag van de garnaal (9) Lauwersoog - dag van de garnaal (10) Lauwersoog - dag van de garnaal (11) Lauwersoog - dag van de garnaal (12) Lauwersoog - dag van de garnaal LAUWERSOOG – De Dag van de Garnaal ging in september afgelopen jaar niet door wegens de verwoestende brand die het bedrijf van de familie Sterkenburg in de as legde. De organisatie besloot dat de Dag van de Garnaal verplaatst ging worden naar afgelopen zaterdag, en die keuze had niet beter uit kunnen pakken. Met een strakblauwe lucht en slechts een klein zeebriesje vonden tussen de 30.000 en 35.000 mensen het de moeite waard om een kijkje te nemen in de haven. De gigantische voorraden verse vis en garnalen gingen snel over de toonbank, en raakten zelfs uitverkocht. Op de haven waren allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoekers konden meevaren op diverse garnalenkotters, de (ex-Hr.Ms.) Sittard bezichtigen, genieten van muzikale optredens, de braderie bezoeken en nog veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here