Gehandicaptenrit door de streek

0
10

STREEK – Op zaterdag 9 mei vindt de jaarlijkse gehandicaptenrit met vrachtwagens van de Nienoord Truckers uit Leek plaats. De vrachtwagens verzamelen zich om 8.00 uur bij wegrestaurant de Klaver in Niebert, waarna ze samen met de mensen met een beperking om 9.00 uur als konvooi zullen vertrekken. De rit zal dit jaar langs de volgende plaatsen gaan: Marum, Noordwijk, Kornhorn, Doezem, Grootegast, Sebaldeburen, Oldekerk, Leek, Roden, Nieuw Roden, Zevenhuizen, Leek, Tolbert om vervolgens weer te eindigen in Niebert. Rond 13:00 uur zullen er activiteiten beginnen op het terrein van wegrestaurant in de Klaver in Niebert. Er zullen twee optredens zijn van de Sunshineband en de Kofferband. Er zijn diverse kramen aanwezig op het terrein. Ook is er dit jaar een stoomwals en drie ouder tractors.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here