Horoscoop week 19 ‘15

0
12

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 6 mei tot en met 11 mei 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Wees scherp op kleine lettertjes en besteed aandacht aan randzaken, want er is iemand erop uit u onderuit te halen. U, als echte Ram vaak scherp en gefocused, bewijst ook dit keer dat men beter niet met u kan sollen.
STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft grote behoefte om uw mening te ventileren, maar vindt nergens een luisterend oor. Wellicht is de boodschap die u verkondigt niet zo lief. Kijk eens vanuit andermans standpunt naar uw woorden, dan zal er veel duidelijk worden.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De week start slecht voor de Tweelingen als zij kwakkelen met hun gezondheid. Gelukkig komt er op donderdag verbetering in de situatie en zult u in het weekend zich weer opperbest voelen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Problemen in de relationele sfeer vragen om aandacht van uw kant. U kunt zich wel doof en blind houden voor alle voortekenen, maar is er nog wat te redden als u deze week eens een goed gesprek met uw partner aangaat.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Uw creatieve kant die zich niet te vaak laat zien, komt deze week eens duidelijk naar voren. Zoek een goede uitlaatklep hiervoor en denk eens goed over een boodschap die u in uw werk wil verpakken.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden wacht een vakantie of uitje. Ze genieten van rust en vrije tijd. Vanzelfsprekend is de sfeer goed, komen geliefden nader tot elkaar en komt u als herboren weer terug.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er is niks mis met een kritische noot op zijn tijd, maar wellicht kunt u wel proberen ook rekening te houden met andermans gevoelens. Soms is het beter uw mening voor u te houden.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U wilt van alles, maar het lukt niet. U heeft heel veel plannen, maar krijgt niks van de grond. U focused op de verkeerde zaken. Het is vechten tegen de bierkaai en het kost alleen maar energie.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een romantische flirt kan wel eens in sneltreinvaart uitgroeien tot iets serieus. Het is aan u hoever u deze persoon in uw leven zal laten.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Het is hoog tijd eens rust in uw financiële situatie te brengen. Beslissingen die u al langere tijd voor u uit heeft geschoven, moeten eens serieus bekeken worden, want langer wachten zal u duur komen te staan.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Strubbelingen op het werk kunt u deze week maar beter van u af laten glijden. U zult na het weekend zien dat het loont soms niet direct het achterste van uw tong te laten zien.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een vergissing die u al langere tijd geleden heeft gemaakt, komt u deze week achtervolgen. Rechtzetten wat er destijds scheef is gegaan en spijt betuigen lijken uw enige opties. Maar is dat wel zo?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here