KNVB Straatvoetbaltoernooi in Zuidhorn

0
9

ZUIDHORN – Op woensdag 13 mei vindt op het plein aan de Overtuinen in Zuidhorn het KNVB Straatvoetbaltoernooi plaats. Alle kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 13 jaar (geboortejaren 2002 t/m 2005) mogen hiervoor zelf een team samenstellen. In de ochtend doen de teams uit Zuidhorn tussen 9:30 en 12:15 uur mee aan de voorronde en ’s middags tussen 12:35 en 17:30 uur spelen de teams uit gemeente Grootegast, Marum en Zuidhorn voor de regiofinale. 
De Voetbalvereniging Zuidhorn heeft net zoals vorig jaar de organisatie in handen. Zij krijgen ondersteuning van welkominzuidhorn.nl, studenten van het Alfa College, sportmedewerkers uit de gemeenten Grootegast, Marum en Zuidhorn en het Ondernemersfonds Kom Zuidhorn (SOKZ). Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden kan vóór 8 mei via www.sportinzuidhorn.nl.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here