Leden Cliëntenraad Werk en Inkomen benoemd in Achtkarspelen

0
28
Leden Cliëntenraad Werk en Inkomen benoemd in Achtkarspelen

ACHTKARSPELEN – Wethouder Gerda Postma heeft recentelijk de leden van de Cliëntenraad Werk en Inkomen in Achtkarspelen officieel benoemd.
De Cliëntenraad bestaat uit Jelske Klijnstra, Andries Hofstra, Rinze Jansma, Annemiek van der Schaaf, Martin Schaper en Louis Douma. Samen vormen ze een onafhankelijk orgaan dat de belangen behartigt van inwoners die een uitkering ontvangen van de gemeente. Onder de naam CRacht geeft de Cliëntenraad gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente over het beleid op het gebied van Werk en Inkomen. Daarnaast houdt de Cliëntenraad in de gaten hoe dit beleid in de praktijk uitwerkt. Een aantal leden van de Cliëntenraad heeft zelf een uitkering of moet van een minimuminkomen rondkomen en echte “ervaringsdeskundigen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here