Mogelijk toekomst voor sporthal Wehe

0
9

WEHE DEN HOORN – De sporthal in Wehe den Hoorn kan misschien toch een tweede leven krijgen. Wethouder Mariëtte de Visser (PvdA) hield vorige week de deur voor onderhandelingen open tijdens de raadsvergadering. Wel moet het dorp dan met een goed plan komen, waarin ook de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd wordt.
De wethouder deed de uitspraken tijdens een debat over het Integraal Huisvestingsplan. Hierin staat wat de gemeente de komende jaren met scholen en andere openbare gebouwen gaat doen. In die plannen staat dat Wehe haar sporthal verliest en dat deze ook gesloopt zal worden.
Toch is de wethouder bereid om naar plannen vanuit het dorp te luisteren. “Dat hebben we ook eerder aangegeven bij de overleggen. Als wij het gebouw voor een andere voorziening of bijvoorbeeld een evenement kunnen overdragen, horen wij het graag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here