Raynaud Ritsma

0
17
Raynaud Ritsma 2012

STREEK – De Gronings/Friese band Vangrail met frontman Raynaud Ritsma was dit jaar op Bevrijdingsdag de Friese Ambassadeur van de Vrijheid voor het Befrijdingsfestival Fryslân. De organisatie van het festival kiest ieder jaar een lokale artiest die naast de landelijke ambassadeur en andere artiesten optreedt op het festival. De keus voor Vangrail was voor de organisatie vanzelfsprekend. ‘Vangrail past met hun energie en enthousiasme heel goed bij ons festival, daarnaast wilden we in verband met het lustrumjaar extra groot uitpakken en heeft Vangrail al vaak bewezen er altijd en overal een feestje van te maken’, aldus Jens Koudstaal van de uitvoerend producent. Speciaal voor het zeventigste bevrijdingsjaar maakte Vangrail een speciaal bevrijdingslied genaamd ‘Wie heb jij bevrijd?’ met bijbehorende clip. Voor de band was het speciaal deze dag Ambassadeur van de Vrijheid te mogen zijn en een speciaal lied te mogen uitbrengen. ‘Het is een voorrecht om dit te mogen doen’, aldus Raynaud Ritsma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here