Stoelen erbij voor Joris en de Muziekverslinder

0
26
Zuidhorn - voorstelling muziekbedrijven

ZUIDHORN – In de maand mei geeft Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier een aantal voorstelling van ‘Joris en de Muziekverslinder’ voor alle basisscholen in de gemeenten Zuidhorn, Leek en Marum. Een voorproefje van deze voorstellingen werd zaterdagmiddag gegeven in het Cultureel Centrum Zuidhorn. Met de voorstelling willen de muziekdocenten kinderen enthousiast maken om zelf actief aan de slag te gaan met muziek. Na de eerste voorstelling konden kinderen zelf kennis maken met de verschillende instrumenten. De eerste voorstelling werd een groot succes; de foyer in het Cultureel Centrum was zo vol dat er stoelen bijgezet moesten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here