Traditionele jaarmarkt met oldtimershow en gevechten

0
7

NOORDHORN – Dorpsbelang Noordhorn organiseert op 9 mei haar traditionele jaarmarkt met Oldtimershow.
Dit jaar zijn er naast de klassieke landbouwvoertuigen, stationaire motoren en personenwagens ook een aantal prachtige oldtimer-vrachtwagens te bezichtigen. Ook demonstreert vliegerclub De Windpûst bijzondere vliegers. Als voorproefje op het evenement Slag bij Noordhorn op 29 en 30 augustus slaan Spaanse en Staatse soldaten hun bivak op bij het marktterrein en demonstreren gevechtshandelingen met kanon, musketgeweren en piekeniers.
Rond 15.00 uur marcheren zij naar de molen Fortuna. In De Dörpsstee worden creatieve workshops aangeboden, onder andere het maken van bloemstukken, de Legoschool en het maken van kleimolentjes van het project voor de Molen Fortuna. Daarnaast zijn er in het dorpshuis lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen.
Parkeren kan aan de Noorderweg. Toegang is gratis.
Kijk ook op www.dorpsbelangennoordhorn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here