108 voetballertjes doen mee aan voetbalschool Veerkr88

0
9
Buitenpost - voetbalschool 1

Buitenpost - voetbalschool 2 Buitenpost - voetbalschool 3 Buitenpost - voetbalschool 4 Buitenpost - voetbalschool 5 BUITENPOST – Sportpark De Swadde was afgelopen week drie dagen het toneel van Veerkr88; een voetbaldriedaagse waarbij maar liefst 108 jonge voetballers als een echte prof trainden. In eerste instantie was er plek voor tachtig deelnemers, maar vanwege de overweldigende belangstelling besloot de organisatie om toch ook de overige aanmeldingen toe te laten. De spelers kregen elk een eigen tenue speciaal voor de voetbalschool.
Toen dit tenue was aangetrokken gingen de voetballertjes bezig met verschillende disciplines zoals dribbelen en drijven, passen en trappen, loop- en coördinatie, scoren en keeperstraining.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here