Expositie met bijzonder zevenluik in Liudgerkerk

0
10

OLDEHOVE – De kunstschilder André Wierenga uit Veendam exposeert van 6 juni tot en met zaterdag 4 juli in de Liudgerkerk in Oldehove. André Wierenga exposeert onder andere een zevenluik dat gaat over de zeven stappen van de mens in zijn ontwikkeling.
Wierenga werkte vijf jaar aan dit zevenluik. In die periode is er tijdens het maken van dit werk geen rekening gehouden met geld of tijd, maar werd er gewerkt vanuit liefde en rust. De drijfveer van de kunstenaar is om de schoonheid van de mens, dier en natuur zo realistisch mogelijk weer te geven. Op zaterdag 6 juni zal er een feestelijke opening zijn vanaf 14.00 uur.
Gedurende de weken van de expositie zijn de deuren van de Liudgerkerk open van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk op www.atelierandrewierenga.nl of www.liudgerkerk.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here