Fotowedstrijd Werelderfgoed in huis

0
14

STREEK – Nederland heeft tien plaatsen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Voor de manifestatie ‘Werelderfgoed Thuis’ is fotograaf en journalist Hans Aarsman op zoek naar werelderfgoed in de huiskamers van Nederland.
“Bij mijn ouders thuis hing een borduurwerkje van de molens van Kinderdijk. Hoeveel Nederlanders zouden zijn opgegroeid met een binnenkamerse versie van een werelderfgoed: een borduurwerk, tegeltableau, kop-en-schoteltje, lepel, schilderij, schaalmodel, zelfgemaakt of gekocht?” Als onderdeel van de manifestatie is er een fotowedstrijd in het leven geroepen. Deelnemers worden gevraagd voor 23 mei een foto te maken van ‘Werelderfgoed Thuis’ en deze op Facebook, Instagram of Twitter te plaatsen met de benoeming #werelderfgoedthuis. Uit de inzendingen worden door een vakjury bestaande uit Erwin Olaf, Rineke Dijkstra en Erik Kessels negen winnende foto’s gekozen. Het publiek kiest de tiende winnende foto. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Kijk ovor meer informatie op facebook.com/werelderfgoedthuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here