Garageverkoop Grootegast nu al een succes

0
8

GROOTEGAST – De organisatie hoopte op ongeveer 30 deelnemers, maar inmiddels is dat aantal verdubbeld. Daarmee lijkt de Garageverkoop in Grootegast op 6 juni aanstaande een groot succes te worden. Op die dag mogen inwoners – nadat ze zich hebben opgegeven – hun spullen op hun eigen oprit verkopen.
“We hadden vol overmoed 50 ingevuld voor de vergunning, maar gingen in het begin van ongeveer 30 deelnemers uit,” vertelt Frouwke van der Naalt, die het evenement organiseert met Frony Babois. Al snel moest het aantal bijgesteld worden en werd de gemeente Grootegast op de hoogte gebracht dat het aantal verkooppunten zou toenemen.
Met nog een halve maand te gaan, staat het aantal deelnemers nu op 61. “Wie weet gaan we de 70 nog halen,” zegt Van de Naalt vol trots. Ook is een mail uitgedaan naar de Handelsvereniging met de vraag of de lokale ondernemers mee kunnen. “Misschien hebben zij voor die dag wel een leuke actie in hun winkel.” Opgeven kan via http://bit.ly/1Ob3dbC. De kosten bedragen € 5 en daar wordt de promotie van betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here