Inschrijfavond voor 19e Trekkertrek Sebaldeburen

0
7

SEBALDEBUREN – STRES organiseert dit jaar voor de 19e keer de Trekkertrek Sebaldeburen. In de loop van de jaren is de Trekkertrek uitgegroeid van een bescheiden treffen van tractorliefhebbers tot een regionaal feest voor jong en oud. Trekkertrek Sebaldeburen wordt dit jaar op vrijdagavond 26 en zaterdag 27 juni georganiseerd. Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven voor het treffen. Dat kan op vrijdag 15 mei tussen 20.00 en 22.00 uur in café Het Haventje aan de Provincialeweg 125 in Sebaldeburen. Dit jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de gewichtsklassen, zodat de indeling gelijk is aan de wedstrijden die verreden worden voor het Nederlands kampioenschap. Wie mee wil doen kan zich inschrijven in de volgende klassen: standaard 2,5 ; 3,5 ; 4,5 ; 5,5 ; 7 ; 9 en 11 ton. Sportklasse 2,5 ; 3,5 ; 4,5 en 5,5 ton. Supersport 3,6 ton. Oldstock 1400 en 1850 kg. Het inschrijfformulier is te downloaden op www.stres.nl of op de inschrijfavond zelf in te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here