Loting Allert Pol Toernooi belooft spanning

0
6

GERKESKLOOSTER – Voor het jaarlijkse Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi is inmiddels een loting gedaan. De voorronden worden op dinsdag 2 juni en woensdag 3 juni gespeeld op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster-Stroobos. De winnaars spelen op vrijdagavond 5 juni tegen elkaar op de finaleavond. Er doen twintig teams mee aan het toernooi. Op de eerste avond spelen BCV, VV Kollum, Ropta Boys, SC Kootstertille en gastheer GSVV in poule A. In poule B spelen dezelfde avond Rottevalle, Harkema Opeinde, Friese Boys, Oostergo  en ’t Fean ’58. Woensdagavond maken Harkemase Boys, VIOD, WTOC, VV De Lauwers  en VV Surhuisterveen het onderling uit in poule C. VV Zwaagwesteinde, VV Opende, VV Buitenpost, VV Drogeham en SC Twijzel beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale. Hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost en Leeuwarden stelt prijzen met een totale waarde van 1000 euro beschikbaar voor de winnaar. Kijk voor meer informatie over het toernooi op www.gsvv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here