Nieuwe fractievoorzitter voor het CDA

0
7
Zuidhorn - geertje veenstra fractievoorzitter zuidhorn

ZUIDHORN – Geertje Veenstra (38) is sinds 1 mei de nieuwe fractievoorzitter van het CDA in Zuidhorn. De grootste partij in politiek Zuidhorn heeft gekozen voor de jonge energieke vrouw. Geertje werkt bij het Leger des Heils in de Stad Groningen als beheerder van een buurthuis. Zij komt daardoor in aanraking met vele inwoners van de stad, wat volgens het CDA Zuidhorn haar kenmerkt als een sociaal betrokken en actief persoon. Geertje Veenstra zit sinds de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in de gemeenteraad en volgt nu Jacob Klaas Star op. Jacob Klaas Star is op 29 april jl. toegetreden tot de Provinciale Staten van Groningen en zal zijn positie in de Raad van Zuidhorn geleidelijk afbouwen. Om de beide functies te combineren vond Jacob Klaas Star zelf niet wenselijk. Geertje Veenstra blijft actief op het gebied van het Sociale Domein en zal daarnaast ook het dossier herindeling op gaan pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here