NK Autocross met winnaars in zeven klassen

0
9
Pieterzijl Autocross

Pieterzijl Autocross-2 Pieterzijl Autocross-3 Pieterzijl Autocross-4 Pieterzijl Autocross-5 Pieterzijl Autocross-6 Pieterzijl Autocross-7 Pieterzijl Autocross-8 Pieterzijl Autocross-9 Pieterzijl Autocross-10 Pieterzijl Autocross-11 Pieterzijl Autocross-12 Pieterzijl Autocross-13 Pieterzijl Autocross-16 Pieterzijl Autocross-17 PIETERZIJL – De Autocross Vrienden Opsterland organiseerden zaterdag het Eurol/Veka Nederlands Kampioenschap Autocross bij Pieterzijl. Het NK was de eerste in een reeks van zes. In totaal deden er 240 autocrossers mee, verdeeld over zeven klassen. In de Superklasse werd Tim ten Dolle eerste, in de Juniorklasse was het Werner van Rossum die als eerste over de streep kwam. Eelco Kruis werd eerste in de Keverklasse. Rens van de Haas werd winnaar bij de Sprint 1600, Hein-Durk Vellema bij de Divisie V. Erwin Breederland werd de winnaar van de toerwagenklasse en Jacob Heeres mocht de eerste prijs in ontvangst nemen in de Sprint 2000-klasse. Het NK trok bezoekers vanuit heel Nederland naar Pieterzijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here