Optocht wegens 70 jaar bevrijding in Grootegast

0
12
grootegast 5 mei versierde wagens 1

grootegast 5 mei versierde wagens 2 grootegast 5 mei versierde wagens 3 grootegast 5 mei versierde wagens 4 grootegast 5 mei versierde wagens 5 grootegast 5 mei versierde wagens 6 grootegast 5 mei versierde wagens 7 grootegast 5 mei versierde wagens 8 grootegast 5 mei versierde wagens 9 grootegast 5 mei versierde wagens 10 grootegast 5 mei versierde wagens 11 grootegast 5 mei versierde wagens 12 GROOTEGAST – Op Bevrijdingsdag trok er een stoet van versierde wagens door Grootegast wegens het feit dat Nederland zeventig jaar bevrijd is. Het thema, de vrijheid, was goed verbeeld in de verschillende wagens. Het evenement werd georganiseerd door Dorpsbelangen, de Handelsvereniging, de 4 mei stichting en de activiteitencommissie Grootegast. Ook in Kornhorn werd er een optocht georganiseerd wegens de bevrijding. Vanwege de aanpaste bezorgingstijd van De Streekkrant na Bevrijdingsdag stonden er afgelopen week geen foto’s van de Bevrijdingsdag in de krant. Om die reden zijn de foto’s pas in deze krant van 12 mei geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here