Soldaten verkennen Noordhorn

0
12
Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn

Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-2 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-3 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-4 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-5 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-6  Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-8 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-9 Noordhorn Jaarmarkt slag om noordhorn-7NOORDHORN – De jaarmarkt van Noordhorn werd afgelopen weekend het toneel van een groep soldaten die ter promotie van de Slag om Noordhorn op 29 en 30 augustus het dorp kwamen verkennen. De soldaten sloegen hun kamp op bij het dorpshuis De Dörpsstee, waar nieuwsgierige bezoekers kennis konden maken met de soldaten. Voorzitter van dorpsbelangen Rob Schuur loste een kanonschot, waarna de soldaten marcheerden naar de molen Fortuna. Naast de kennismaking met de soldaten was er veel meer te beleven op de jaarmarkt. Allerlei oldtimervoertuigen waren te bezichtigen; van klassieke legerwagens tot tractoren en van personenauto’s tot vrachtwagens. Daarnaast konden bezoekers de molen bezoeken en kon er naar hartenlust gewinkeld worden bij de verschillende marktkramen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here