Start feestweek Grootegast anders dan anders

0
21
Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (1)

Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (2) Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (3) Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (4) Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (5) Grootegast - taptoe optocht begin feestweek (6) Grootegast - taptoe optocht begin feestweek GROOTEGAST – Anders dan andere jaren werd dit jaar als start van de feestweek niet een Taptoe georganiseerd in Grootegast, maar organiseerde de Taptoe-organisatie op vrijdagavond een straatparade met aansluitend een klein concert op het Marktplein. De bands Marching Band Woudklank uit Grootegast, Showkorps D.I.N.D.U.A. uit Oldekerk en Showband Marum verleenden hun medewerking aan deze start van de feestweek. Met de verandering van het taptoe-evenement hoopte de organisatie dat bezoekers niet alleen naar het centrum van Grootegast zouden komen voor de muziek, maar ook even de winkels zouden bezoeken tijdens de koopavond. De feestweek duurt nog tot en met zondag 17 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here