Werkgroep Dorps- visie nodigt de inwoners uit

0
11

ADUARD – De werkgroep Dorpsvisie zal op donderdag 28 mei de dorpsvisie van Aduard presenteren. Deze dorpsvisie is tot stand gekomen met ondersteuning van Vereniging Groninger Dorpen en met subsidie van de gemeente Zuidhorn en de provincie Groningen. Voor de ontwikkeling zijn er vele gesprekken geweest met vele verschillende Aduarders. Hiervoor zijn avonden geweest met dorpsbewoners in november 2014 waarin er over veel verschillende onderwerpen is gesproken. Daarnaast zijn er gesprekken geweest met de jeugd op de samenwerkingsschool en in jeugdsoos de Kameleon in maart 2015. De werkgroep nodigt alle Aduarders uit op donderdag 28 mei 2015 om 20.00 uur in MFC de Meeden te Aduard om kennis te nemen van de plannen en om mee te denken in de uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here