Workshop “Grenzen aan vrijwilligerswerk in de zorg”

0
7

ZUIDHORN – Op dinsdag 19 mei 2015 van 15.30 tot 17.30 uur wordt in Zalencentrum Balk in Zuidhorn een workshop gehouden over de grenzen aan het vrijwilligerswerk in de zorg.
Daarbij krijgen de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen en nader kennis  te maken met elkaar. De organisatie ligt in handen van de Steunpunten Vrijwilligerswerk Marum, Grootegast, Zuidhorn, Leek en CMO STAMM. De workshop is bedoeld voor zorg gerelateerde organisaties in het Westerkwartier voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuurders, P&O- ers, beleidmakers, vrijwilligers en overige belangstellenden  die zich bezighouden met het onderwerp. Aanmelden voor de workshop kan kosteloos tot en met 10 mei  a.s. bij Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn via e.pleizier@swgz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here