Zuidhorn in top 3 veiligste gemeenten van Nederland

0
9

ZUIDHORN – De gemeente Zuidhorn staat in de top 3 van veiligste gemeenten van Nederland, zo blijkt uit de Nationale Misdaadmeter van het Algemeen Dagblad. In het televisieprogramma Live 4 You op RTL 4 werden zondag de drie best scorende gemeenten bekend gemaakt. Naast Zuidhorn zijn Korendijk in Zuid-Holland en Kappele in Zeeland in de race voor de titel ‘Veiligste gemeente van Nederland’. Anniko van Santen en Jaap Jongbloed presenteren dinsdagavond de slotaflevering van de Nationale Misdaadmeter. In dit programma van AVROTROS op NPO1 wordt bekendgemaakt welke van de drie gemeenten het veiligst is. Deze klassering is gebaseerd op gegevens van de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here