2800 plantjes verkocht in en om Aduard

0
10

ADUARD – De Plantjesactie van stichting Aduard Helpt was ook dit jaar een succes. Ongeveer 2800 plantjes werden verkocht waarmee zigeunerkinderen in Roemenië geholpen kunnen worden. In Sauwerd is dit jaar meer verkocht dan voorgaande jaren, in Aduard een beetje minder. Bertus en Dieneke hebben 7600 euro naar de bank gebracht. Daarmee is de opbrengst voldoende om de zigeunerkinderen in Roemenië een week lang een verwen- en leervakantie te geven. Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door een kerk van Amsterdam/Schiphol Oost i.s.m. het Phoneo-team in Roemenië. Van het geld wordt een kampeerplaats gehuurd voor de kinderen, het vervoer, het eten en allerlei spullen die nodig zijn betaald. De oudere jeugd gaat een week op conferentie. Het is de bedoeling dat dat ook van de plantenopbrengst betaald wordt. Er staan nog ongeveer tweehonderd plantjes bij Bertus en Dieneke thuis klaar voor de verkoop. Voor meer informatie, ook over de reis die in juli naar Roemenië wordt georganiseerd, kan men terecht bij Gerard en Dieneke Kloosterman, dienekekloosterman@hotmail.com of 050-4032047.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here