Aduard gaat weer aan de wandel

0
9

ADUARD – Ook dit jaar wordt de avondvierdaagse in Aduard weer gehouden, en wel van 1 tot en met 4 juni. Start en finish zijn net als vorig jaar op het Kaakheem. De kosten zijn 4 euro per persoon. De vijf kilometer start tussen 18:30 en 19:00 uur en de tien kilometer tussen 18:00 en 19:00 uur (laatste avond: 17.45). Van tevoren opgeven is niet nodig, kom gewoon op tijd naar het Kaakheem. Iedereen die tenminste drie dagen meeloopt, krijgt een medaille. Ook dit jaar is het weer mogelijk om één dag mee te lopen. De kosten daarvoor zijn 1,50 euro en er wacht dan een speciale dagmedaille. Meer info en contact: avondvierdaagse-aduard.nl of mail naar wandelstichtingaduard@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here